Кошик
513 відгуків
Інтернет-магазин"КомЛайт"
+380 (99) 234-77-89
Кошик

Соуси/Консерви

Соєвий соус став невіддільним інгредієнтом багатьох відомих страв і маринадів. Його використовують відомі на весь світ шеф-кухаря, кулінари, а також мами, бабусі тощо. 

Різниця між соєвими соусами

Універсальна приправа: японський соєвий соус

Колір японського соєвого соусу, наприклад, натурально звареного соєвого соусу Kikkoman, — прозорий, червонувато-коричневий. Його приємний пряний запах можна порівняти з ароматним винним букетом. Соус вирізняється багатою й гармонійною смаковою наповненістю. Він злегка піниться й має дивовижну особливість: відтіняти власний смак овочів, м'яса та інших продуктів, не спотворюючи його! У зв'язку з цим японський соєвий соус вважається дуже цінною приправою, яка розкриває нові грані смаку. Технологія виробництва японського соєвого соусу вимагає невторного дотримання. Тому до складу натурально звареного соєвого соусу Kikkoman входять тільки чотири натуральні інгредієнти: соєві боби, пшениця, вода та сіль. Вони піддаються процесу природного бродіння без використання консервантів, хімічних барвників або підсилювачів смаку.

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner